luni, 28 februarie 2011

Decoratiuni cu scoici

Daca nu va plac frigul si zapada de afara ganditi-va la zilele toride de vara, la mare si soare. Eu m-am saturat de vremea urata asa ca imi fac planuri pentru concediu ;).
 Daca mergeti la mare si va place sa adunati scoici sau le aveti deja prin casa, iata cateva idei de obiecte de decor realizate din scoici si melcisori.


7 comentarii:

Bear79 spunea...

Muy bonito!
Vamos a la playa!
:)

Andreea spunea...

:), mai avem de asteptat...

cristina spunea...

draga andreea,
eu locuiesc la malul marii...sunt indragostita de ea!adun scoici si melci de pe plaja inaintea sezonului,plaja e plina !dar vreau din tot sufletul sa fac unaranjament impunator care sa uimeasca(intr-un hol la intrare)dar nu am imaginatie...ma poti ajuta?cristina

Andreea spunea...

Ce imi vine asa repede in minte, ar fi un fel de "sporul casei", dar in varianta cu scoici, melcisori, nisip si iarba de mare uscata. Un fel de vaza foarte inalta din sticla incolora in care sa pui pe straturi toate acestea.
Poti face si o bila cum am facut eu, dar la scara mai mare...
Sper ca iti sunt de ajutor sugestiile mele.
Tine-ma la curent.

Dr Sonia S V spunea...

Oh Andreea How adorable. I love this. Both the creations are so pretty . Thank You for giving me the links there are so few creations with shells on the net.
Love
Sonia

Andreea spunea...

Dr Sonia, I am so happy that you like my creations. I love working with shells and hemp rope.
By the way, the glob is made with a tennis ball ;).

cheap boutique spunea...

buna cristina , am nevoie de o ''indrumare'' poti sa imi spui te rog unde as gasi scoici in perioada asta? mersi anticipat

Trimiteți un comentariu