miercuri, 24 august 2011

Truffe cake

Este un model rusesc creat de Tigreshenka. Mi-a placut asa de mult ca nu am mai stat pe ganduri si l-am facut imediat. Pentru baza am folosit 20 de module realizate dupa acest tutorial, iar deasupra am aplicat 30 de module ca aici.  La cele 30 de module am folosit hartie alba pe o parte si colorata pe cealalta parte si pentru ca nu vroiam sa se vada partea alba m-am gandit sa rasucesc colturile spre exterior. Abia apoi am vazut ca acest model are alt nume fata de modelul Stone flower de la care pornisem eu :). Iata ce a iesit:







2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca acesta e preferatul meu!!!!
foarte frumos!!!
felicitari :)

Anonim spunea...

Buna Andreea ,
Sunt noua ta membra pe blog si tin sa te felicit pentru ceea ce lucrezi.Si eu iubesc acest stil de obiecte insa nu am incercat decat sfera kusudama simpla pana acum si asta din lipsa timpului .Eu mai mult crosetez, confectionez diverse brose din diverse materiale pe care daca ai sa doresti le poti vedea pe blogurile mele .
Te felicit inca o data si daca nu sunt prea obrasnica incerc sa iti propun chiar si o colaborare daca va fi cazul in sensul in care tu vei avea nevoie vreo data de ceva lucrat de mine si invers.

Felicitari si spor in toate.

Trimiteți un comentariu